Daugelis alaus gerbėjų gėrimo aromatą sieja su apyniais, kurie ypatingai išraiškingai puošia IPA ir APA stilius. Apyniuotasis IPA stilius tvirtai laikosi craft alaus populiarumo viršūnėje. Vienok, iki apynių įsigalėjimo alaus receptuose XVa.-XVIa., gamyboje buvo naudojami įvairūs kvapnieji žolynai, prieskoniai, medus, uogos ir t.t. Šiuolaikinėje aludarystėje mažieji aludariai, tarp jų ir Sakiškių bravoro meistrai, sugrąžino į receptus naudotus aromatingus augalus ir vis dažniau naudoja uogas, vaisius, daržoves. Smalsu atrasti ir patirti kaip įvairūs augalai ar jų vaisiai įtakoja alaus aromatą bei skonį? Atvykite į pažintinę ekskursiją po modernaus alaus daryklą ir susitikimą su 6-iais skirtingais aludarių kūriniais.

 

 
N-20

 






Data & Laikas
trečiadienis
2023 m. liepos 19 d.
11:30 13:00 Europe/Vilnius
Vieta

Dūmų fabrikas

Dūmų g. 5
Vilnius 09303
Lietuva
+370 600 20305
info@dumufabrikas.lt
Gauti nuorodas
DALINTIS