
Sakiškių alaus darykla garsėja kaip vienas inovatyviausių bravorų šalyje. Mes žongliruojame naujomis ir klasikinėmis alaus technologijomis, jas perpindami su, švelniai tariant, ne visai tradiciniais ingredientais. Alus su avietėmis, pasiflorų vaisiais, agurkais, morkomis.. Suprantame, kad visa tai gali būti kiek painu ir kartais taip norėtųsi, jog kažkas šalia nušviestų situaciją.
Šį kartą kviečiame į teminę ekskursiją-degustaciją “Lagerai”. Keliausime aludarystės kultūros istorijos keliais ir sužinosime apie žemutinės fermentacijos alaus stilių atsiradimo istorijas, susiformavusias mokyklas Europoje. Lietuvoje kaip ir visame pasaulyje lagerai plačiai žinomi, tačiau dar tikrai gerai nepažinti.
Vakaro metu jūsų laukia ekskursija po daryklą ir praktinė pažintis su 6-iais skirtingais aludarių kūriniais.
Renginio trukmė – 1,5 val.
Bilietus galite įsigyti čia
Bilieto kaina – 20€
N-20
Įsigijus bilietą ir gavus patvirtinimą, daugiau nieko turėti nereikia.